.

Thursday, October 15, 2015

Hidup ada pasang surut...


Salam semua,
 Tiba- tiba hari ni terasa nak mencoret setelah sekian lama menghilang...ingga dirik baca,,hehe..
hidup bagai roda kata orang..ya memang benar.. kejap kita sihat kejap kita sakit.. kejap kita senang kejap kita susah..kejap kita di atas kejap kita di bawah.. pandangan masing2 ttg kehidupan sekarang..

Berkawan pun tak kurang hebat nya..kadang -kadang kita x sedar kita menyinggung perasaan seorang kawan,kadang-kadang kita sedar kawan menyakiti kita.. tapi demi erti seorang kawan kita duduk diam dan memendam perasan terasa kecil hati terhadap seorang kawan.. kawan sahabat entah pa perbezaan... tapi sampai sekarang friend is not forever for me..one day they will leave us.. tanpa kita sedar..

Kehidupan ku sekarang penuh dengan kepura puraan..kadang2 kita perlu berpura utk menjaga perasaan org keliling... dalam hati arghhh ingin menjerit meluah segala terpendam....
Aku rindu diriku yang dulu yang bebas berkata2 bgurau senda..sekarang tak boleh demi hati seorang kawan...
bersabarlah wahai hati....

bersambung......................................... (coretan yang perlukan masa bercerita...)


#maafkalauadayangterasa
#hanyaAkuMengerti

1 comment:

Dewi Aja said...

Hello!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)