.

Saturday, February 27, 2010

=KEPAK tapi Berbaloi=













Monday, February 22, 2010

=Tedah=



=Tedah=

=Innocent face..So cute=
=Da tak sape2 cowok2 kat luar cam dalam pic ni..Kirim salam KEH!=

=Mana2 tak taw tedah tu ape nih.. "Kasihan"=
=Terasa sangat tedah kat diri sendiri hari ni=
=Napela aku tak tahu pun tentang itu=
=Aissshhh!!!Tedah Nya lok!=
=Kerana itu aku terbazir masa..=
=Takpela..apepun aku terima se adanya...=
=Ekk..tedah sebab pe nih..tedah tedah tedah...=

=Confuse?=
=Nape cite cam tak bis je nih...tedah je memanjang..=
=Tak elok asyik ulang perkataan tu je kan..=
=hehe=

=Yeah=
=Don't worry-Be Happy Okeh!=

=Hah! Jangan nak membebel je banyak..=
=hahaha=
=Aku tedah sebab Aku.....=
=Sebab aku tak tahu=
=Seriesss Aku tak tahu=
=Sebab Aku tak dapat emel pun=
=ayoyoyoyo=
=Aku tak dapat emel hari TAKDE KELAS=
=huhu..haha..hik3..=
=Lucu sa kat dri sendri=
=Semangat bagun awal nak turun kelas wei..=
=Ingat msuk kelas takde orang sebab aku1st yang datang=
=Upe-upenye..aku tak tahu takde kelas=
=Haha..gelak kat dri sendiri=
=papepun..bagus la datang awal kan..=
=^.^=


Sunday, February 21, 2010

=Semangat Baru=

=Salam=
=Hari ni last day cuti..waa..not happy=
=Tetapi=
=Esok=
=Mulalah hidup akan menjadi huu hara yang tersangat=
=sebab=
=FYP=
=Exam=
=Assignment melambak menanti disiapkan=
=So semangat haruslah dikuatkan lagi selepas ini=
=Pastikah berhasil?=
=waa...tolong kasi semangat baru kat aku=

=kamu..=
=Kenapa kamu?=
=Kamu tolong lah kamu=
=Kamu jangan lah kamu=
=Kenapa harus kamu?=
=Aku?=
=Kenapa aku?=
=Kenapa harus aku?=
=Tolong lah aku kamu=
=Aku perlukan kamu=
=Siapakah Aku?=
=Siapakah kamu?=
=Aku=
=Kamu=
=?=

=Smile ^.^=

Wednesday, February 17, 2010

-Parah-

Dudukk!!!!!Diammm...eeee...degillllll...bin degol...arghhhhh..akuuuu..kamuuu...diaaaa...kamekkk..kitakkk..nyaaa...apakaahhhh...huahuahua...
memang parah...sdeh sampai tahap tak betol otak ni..opppppzzzz..aku tak gila..hahaha..ni ayat lepas geram and tensiok je...saje nak bagi lepas kat sini...why "MALAS" ko datang kat aku..pergi....syuhhhhh!!!okey tu je nak gtaw..nanti la aku taip bebenda ni lagi........(@.@)...

ni aku time kecik2 dulu...huahuahua..
alim sungguh..hahaha.

-5 thun time ni-
Cute tak???haha...

^.^

-ni 21+ x msuk 22 lg..-
hehe..serupa tak??

^.^

Thursday, February 11, 2010

"Converse-NAK!!"


Salam semua..hik3..lame lak sa tak update blog nih..tula..cuti ni kan..

tapi aku tetibe lak kna balik hostel..coz esok kna jumpa supervisor..

waa..nebes!!sistem tak siap lagi..adoi~~tapi nak jugak update blog kn kn....

Sonok2 aku men facebook tetiba lak TER-tengok satu gambar kawn aku upload ni..aku suke3..haha...

lame dh aku plan nk dapat benda ni..tapi hajat tu tak sampai gi..

biasela..duit sendri x penah da lagi..nk mintak kat FAMA oh sungguh tak nak try..

membazir je..tapi aku akan cuba dapatkan apa aku nak dikemudian hari..

biar lambat asal dapat..yeah...aku nampak gambar kasut2 nih..hehe..


v


v


v


waaa..colorfull is beautifull.... blink2*** mata tengok...nak!!



This pattern is nice.."petak2 jak" hihi..




Black is cool color for me...



White color is looking simple but Aku suker~~haha..

Kacak eh...huhu..xde duit~~

Waaa..color ni pun cantik...

Sape2 baik hati sangat2..yang pemurah lagi penderma..leh la belikan aku kasut2 ni..
post la bagi yang jauh..nanti aku bagi alamat aku...huahuahua...berangan je kan..takpe...
berangan tu bagus sangat...^.^...

-Smile owez make me happy-