.

Wednesday, May 26, 2010

SoftSkill part 2

=SoftSkill Part 2=
=With Capt.Ariva=

Just Nak letak gambar je entry kali ni..Untuk Kenangan masa hadapan..

dah habis study nanti mesti nak ingat kisah kat uni..

sinila nak coret kenangan..^.^

Part 2 ni bersama Capt.Ariva..salah sorang millionnare..

Dia cakapla..tapi bila search..that is true..

But dia simple giler orang nye..

Best..memang syok la time dalam kelas dia..

=Aktivit2 yang sempat ambik gambar=



=Pecah Belon=

hehe..aku punye tak pecah..penat lari..^.^

=Patahkan Pensel=

Memang kena kuat mentality time wat ni..

=Underwater hair dryer=

Bila Pikir memang x logik..tapi..

canggih kalo leh wat benda ni..hihi

Main benda ni teringat time zaman kecik2..

=Kami didenda=

Ni kena denda sebab time main puzzle..kna cari sabotaj person..

kami tak dipercayai..jadi dituduh..masuk penjara..haha

Pesalah yang cam tak bersalah..memang tak salah pun..

Kami Tak Bersalah..^.^

=Woon Kena Buli=



Kami kaki buli..=D

Come On babeh...COme to Us..haha

LAstLy...Got The certificate..from MDEC..


=Kami Berjaya Menghabiskan 10 Hari SoftSkill=

Biarpun semua busy settle kan Projek Tahun Akhir..

=Gambar Bebas=

We Are Good..\(^.^)/

Kill This Capt...hahaa..

Enjoy That day..never forgot the moment..

^.^



Sunday, May 23, 2010

Kebahagiaan Dalam Perpisahan..




video

Sekarang dah akhir semester..

.semua dah balik cuti..

cuma tinggal kami2 yang rajin untuk tinggal di kolej lama2 ni je lagi..

huhu..bukan rajin belajar..

rajin nak menjoinkan diri dalam program yang ada time cuti ni..

tapi xpela..dah last sem dah pun..mudahan semua exam aku lepas..

coz aku dengar hari ni result kuar..

p aku try cek tadi xde lagi..huh..risau sudah o...

aku letak lagu kat atas ni..sebab aku suke..hihi..

best..ala2 otai lagu nya..layan sangat lagu2 otai ni..

shahir bawak pun ok sangat..x rugi dia menang final...

aku bukan nak kata layan AF sangat...

dah balik rumah tengok orang rumah tengok AF aku tumpang sekaki jela..

layan~~hehe..

lagu ni da maksud sebalik nya..

sekarang aku pun dah kena berpisah

ngan kawan2 yang 3 tahun bersama berhempas pulas

menghabiskan zaman belajar...

huaaa...habis sudah..=.=

bila la dapat nak jumpa g ngan korang2 yang sama

duk study duk hafal duk faham duk dengar apa yang lecturer ajar..

hehe..harap2 kita leh jumpa di lain hari dan waktu..

di tempat yang lain..haha..nak jumpa balik kat UNIMAS pun boleh gak...

pada kengkawan maaf dipinta dari ku...ececece..

cam raya lak..pa la yang aku merepek di awal pagi ini...

layan jela lagu ni k...salam..

oh hari ke-6 aku 3P arini...sabar...

Thursday, May 20, 2010

SoftSkill Undergraduate-anjuran MDEC.(Part 1)

=Softskill Day-Part 1=


Salam Semua..

Ni la paling lama aku x jeguk n update blog aku

yang dah nak berkarat ni..

Busy sangat sampai xde masa nk menaip n menjeguk cni..hihi

Papepun arini aku dah bebas ckit..

coz Final Year Projek aku dah lepas..nasib bek lulus..

nak kata terbaek tu xdela..

sbb memng dh hampir give up time wat fyp tu dulu..

ni lulus kira dah bersyukur sangat..

Ni aku nak kongsi gambar time ambik

Softskill anjuran MDEC aritu..

7 Mei-16 Mei 2010..

Xnak Cakap lbh2..nak share n simpan

kenangn kt blog aku ni je..hehe..

Kitaorang da 2 talker...ni first talker..

Puan Dalila..

Dia sungguh baik..

best giler...leh anggap cam mak je..take care tol.

And very supportive and patience person..

Kitaorg yang join ni banyak dak Final year.

.smua still bz ngan

FYP masing2..Puan Dalila memg consider sgt..

bg lepas budak2 uruskn FYP

masing2.. datang kejap pun dia x kisah..janji dtg..

Tapi mostly budak dtg..sbb sa rugi sangt x dtg..info dia bg bgus sgt..

communication Skill..presentation skill..
best..


=Puan Dalila=

Ni sesi suai Kenal..hehe..kena lukis kawn masing2..

haha..ni pic aku..kawn aku lukis..c Min ni la..lucu

Ni budak engineering yg turt ambik..join skali..diaorg memg sempoi..

Ni pic semua dak yg join..hik3..

Hehe..

Discussion Group..


Hari presentation skill..

Last night with Puan Dalila makan Ayam penyet..dan di ganti dengan

yg duk sebelh dia tu..

Capt.Ariva..

Pic ngn Capt.Ariva nanti upload..haha.
lagi best..

Hehe..Peace..

Kami Bakal jadi Hero dunia..
^.^
Ni KokoChuan..

Let Go to Agogo..haha..Min n KokoChuan..

Ni je gambar dpt nk kongsi sekarg..nant letak lg..byk g..hehe..

Best Sangat Join softskill ni..

Untung sangat dapt join..

kalo ambik kat luar kna byr..u dh watkn free..elok join..

Kat luar x silap nk ambik RM600+ ke atas..

K..next pic will upload later..salam..

^.^