.

Sunday, May 23, 2010

Kebahagiaan Dalam Perpisahan..




video

Sekarang dah akhir semester..

.semua dah balik cuti..

cuma tinggal kami2 yang rajin untuk tinggal di kolej lama2 ni je lagi..

huhu..bukan rajin belajar..

rajin nak menjoinkan diri dalam program yang ada time cuti ni..

tapi xpela..dah last sem dah pun..mudahan semua exam aku lepas..

coz aku dengar hari ni result kuar..

p aku try cek tadi xde lagi..huh..risau sudah o...

aku letak lagu kat atas ni..sebab aku suke..hihi..

best..ala2 otai lagu nya..layan sangat lagu2 otai ni..

shahir bawak pun ok sangat..x rugi dia menang final...

aku bukan nak kata layan AF sangat...

dah balik rumah tengok orang rumah tengok AF aku tumpang sekaki jela..

layan~~hehe..

lagu ni da maksud sebalik nya..

sekarang aku pun dah kena berpisah

ngan kawan2 yang 3 tahun bersama berhempas pulas

menghabiskan zaman belajar...

huaaa...habis sudah..=.=

bila la dapat nak jumpa g ngan korang2 yang sama

duk study duk hafal duk faham duk dengar apa yang lecturer ajar..

hehe..harap2 kita leh jumpa di lain hari dan waktu..

di tempat yang lain..haha..nak jumpa balik kat UNIMAS pun boleh gak...

pada kengkawan maaf dipinta dari ku...ececece..

cam raya lak..pa la yang aku merepek di awal pagi ini...

layan jela lagu ni k...salam..

oh hari ke-6 aku 3P arini...sabar...

2 comments:

suhaisweet said...

nice blog n n3..visit mine if free k.;D

~~dieylah~~ said...

thanks..ok..visit u back..:DDDD