.

Friday, April 16, 2010

=All Da Best=

=All The Best=



Salam smua..lama x update blog ni..huhu..

Dah nak hujung2 sem ni busy je memanjang..

Nak taip nak cite kat sini pun xde masa..

Hari ni sa cam nk wat update ckit..

Since sekarg musim nak exam and ada yang dah start..

Aku nak wat ucapan ckit..

All the best tok exam kali ni k..

Hopely semua leh jawab ngan baik time exam..

Kalo da salah kat korang aku nak mohon

maaf banyak2..

Manala tau da tersalah kata..

Terkasar bahasa..

Tersalah laku ke..

yang wat korang x selesa..

Kecik ati ke..

Maaf bebanyak..

Aku pun maafkan korang..

Harap kita sama2 leh tenang time jawab paper exam k..

AMIN...

Ni aku nak bagitau jadual exam n

benda yg aku kna wat pasni..

huhu..penuh je..bukan nk tunjuk..just nak gtau..

Kin lama g nk update blog ku ini..

  • 20 hb April -Paper Bahasa Melayu
  • 26 hb April - Paper System programming
  • 26 hb April - Submit report Fyp
  • 27 hb April - Paper Object-oriented and Software Development
  • 29 hb April -Paper Strategy Information System
  • 4-6 Mei - FYP Presentation Day
  • 7 Mei - 16 Mei - Softskill
  • 17 Mei - 25 Jun - 3P program (MCPD-ASP.Net)
  • 28 Jun - November - Practical..
Waaa..aku just nak gtau..yang aku xde cuti panjang...

tahun ni memang kena tahan..n survive...

Doa harap2 aku leh wat semua ni ngan baik k..

Aku pun doa korang berjaya gak..

Amin..

Ok tu je..

daaa..

^.^



3 comments:

irma farneezah said...

gud luck dillah!
sem depan praktikal la ktk tok o..
best eh xlmk gk hbs:)

F U N F A B U L O S I T Y said...

waaaa-bz tuu..
selamat maju jaya untuk dieylah-semuga terus sukses okkay?chayok2! ;D

~~dieylah~~ said...

thanks dex...:D