.

Monday, April 5, 2010

IS BBQ


=Information System BBQ Day 020410=



Ingat lagi x post aku sblom ni yang aku cakap aku nak makan puas2 tu..hehe..

Kali ni aku tak nak share apa yg aku makan..aku nak tinggalkan kenangan aku kat sni

tentang apa yang aku main hari tu je..tak nak cakap banyak kali ni..nak letak gambar je..

ni pun bukan kamera aku k..kamera kawan aku..yela diaorang canggih g..

hehe..

Game2 yang kitaorg men game time kecik2 dulu..cni ckap game time "biak-biak dolok"..

hehe..Tapi ada game takde gambar kat aku..game moden je da byk..



=Congkak= Pemenang nye lelaki..ngee..malu jap =.=


= Batu seremban pun laki ni menang..haha..=

Series lebar tangan lelaki besar tula cpat menang..tak aci kan..~.~

=Rebut Kerusi...music chair=

aku kalah lagi..haha..

= Bola Tampar...net getah tuk guna men zero point..bajet sangat..=


=UNO Stacko=

= UNO Card =

= Soccer Teropong =

Best game ni..1st time main..haha..sungguh melucukan..bajet kat teropong bola dekat..

Tapi jauh g upenye..mana tak sepak angin je...hehe..


= Panggang2...tetibe lak lapar..=

= Aku Yang Kelaparan selepas main..hehe =

= Ni jela classmate aku..3rd year student for Information system..=

= Kami sungguh ayu..haha..opps..gelak lebih lak..=

= Tabik hormat..Aku suke sangat gambar ni..hehe..=

= Mostly yang hadir hari tu..pensyarah ramai dah balik time ni..

tinggal Mdm Rosita dan anaknya..=

Okey tu je nak kongsi..


^.^

p/s: ni wat time kepala pening2 ngan coding..




6 comments:

F U N F A B U L O S I T Y said...

majulah sukan untuk negara-ekeke ;D

~~dieylah~~ said...

dex..yela...main sampai x ingat dh penat ke x..kesan nye dmam 2 hari..hehehe..;D

JMR said...

sonok dapat kumpul ramai2 cm gini..release tensen

rizal jabai said...

dlm byk2 aktiviti..suka part bakar chicken wing..hee..nyummmm

~~dieylah~~ said...

JMR~~ memg sonok sgt..hinggakan final year project pun lupa jap..hik3..


rizal jabai~~ tu memg best giler..mkn smpai x sdar lbh dr 5 wing..weee.;D

F U N F A B U L O S I T Y said...

huh?sampai demam2?
haiyooo-haha ;D