.

Monday, April 20, 2009

Exam..

Huhuhuh..mggu ni dh start exam lar..cmne ni..huhu..exam mmg la kna exam pn as a student should take it...hehe..apapepn aku smpt gak nk tulis blog ni sbb aku dh tensiok ngn nota..so jap je nk singgah kt blog aku ni..nk chat..em..xde tman pulak..da tman chat p dh bla..g main..aku boring ni wei..nk watpe ek..aku nk merapu dlm ni jela..hihi..

em..exam hr jumt nnt bru da lg..hihi..study x bis lg ni adoi..nk bc pe dulu ek..aku riso sgt ni ngn exm hr sabtu nant..carrymark xtaula pulk..cmne ni..stat stat..huhu..harp2 ko sng..haha..leh gak tolg aku naikkn pointr aku sem ni.. yg pling penting aku nk lps smua sem ni..xnk dh nk ulg2 ni..
pnat..huhu..sape surh dlu x study leklok kwn aku ckp la..huhu.. main byk.
ni sibuk plk nk men blog x plk nk study..hehehe..nant cm2 ckp.. p aku ngah blur ni nk study pe lu ek..em.. dss ke stat..kira2 ke bc2..hehehe..adoi.. plh subjek pn sah gak ke..da sape2 bc x..leh tolg aku wat penyelesaian x???

apa g ek...rumate pn xblik g ni..da exam..napela exm mlm2 kn..hehe..xtaula nk ckp cmne dh ni..yg plg penting aku boring ni...nk bc novel dh bis bc..sdh sorg2 bc tu..huhu..mmg feel giler la bk tu..sdh sgt..tula sape surh wat ending sdh2..cube wat happy2 mst aku x boring..mst aku nk bc lg..hahaha..

udah2la..aku ni cm2 je..dh2 taip ni..aku nk bukk buku plk ni..k k. k..msh lg nk taip ni..adoi..tgn bhenti skang gak..cpt..aie eh..nk taip gak nape ni...keypad ni tggal lu bru brenti kot..haha..k dh pnat taip...

study2!!!!!

DO thE BeSt foR yoUrsELf..


2 comments:

irmafarneezah said...

dillah..novel pa ktk bc ya

~~dieylah~~ said...

lili buat najah ma..hehe..sdh gilak..p best..