.

Thursday, June 10, 2010

Pizza Dalam Bihun Goreng...

aishhhh...tengok tajuk je dah sa nk telan air liur..>.<

lapa la pulak pagi2 ni..breakfast pun x lagi ni..

Cam sedap je kan pizza bawah ni..



Ni pizza Pak Su aku bagi time cuti aritu..

hehe..nasib bek tok 1 family..kalo x..emm..korang pun nk lbh kan..^.-

Petang ni pun balik kpg g...eee..cam nk ckp kt pak su..

"Pak Su..nak PIZZA lg blh x???"

eee~~berangan je nak dapt...sure2 xkuar nye ayat tu kalo die da pan mata..

Emm..pagi ni nak cite pa aku makan malam tadi je..

hehe..cam best n sedap je kan..pizza lam bihun goreng.

penah ke orang buat..hihi..aku pun x tau..

kalo ade gtau aku la k..jgn lupe bg resipi tu skali..

nak gak aku try..

eh jap2..kalo pikir logik..

bukan senang je ke mask tu..
(hihi..reti ke aku mask..)

masak je bihun goreng..

pastu bubuh pizza..haha..betul tak..

dah tau bertanya pulak..

^.^

saje je kan kan nk wat ayat pjg ckit..

Ini la bihun yang kawn aku masak..

Tengok gmbar pun xleh nk ambik...

punye cepat tgn dia meratakn mee tu..
^.^

Ni campur sos kimball+perencah pasti sedap..
memang sdap nye..hehe..

Ni cili padi nak masuk lam bihun..aisshh..

Huh..pedas..

Ni pulak kentang goreng..hehe..

=Bihun Goreng=

Siyes..sedap dari beli kat kedai makan..hihi..

Thanks to...K.Zila,K.Shida,Roha n Yani..coz bg diela makn free..

^.^

Petang ni kitaorang da exam..ol da bes tok semua..

k...wa cabut lu..nak study lu..hik3..




2 comments:

heart~ said...

tibe2 rse lapar lak hehehe

~~dieylah~~ said...

hehe..jom makan ayam penyet..hehe