.

Saturday, August 8, 2009

.:: Miss Rainbow Girlz ::.

Pagi semua...
Arini x shat sikit..Selsema pulak..
aisehhh..xpela..hidup mst da sakit n sihat..tol x..
^_^
.....

:: ni bro google kasi ::
............
kali ni aku nak cite ttg kawan baik yang slalu ada time aku
pening2 ngan assignment..problem...macam2 la..
enjoy pun mst ada kalo xde sbb yg x blh..
hehe..
kawan aku ni...nama dia min..
xnak gtau nm penuh..karang ada yg search FB lak kan..
hehe..
Si Min ni gilerrrr...
COLORFUL...
memang budak pelangi la dia ni..
semua orang kenal dia rainbow girl...
x caye..korang tengok gambar bawah ni k...
......

..
..
..
..
Tengok Pic atas cam leh cari kat google kan..
kalo masih x percaye ni kawan aku k..
tengok bawah ni..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
k ni aku..pic ni nak tunjuk kotak2 kat blakang tu..
dia balut paper pelangi lagi..
memang fanatik giler la..
wedding nanti pun dia nak wat colorful kot..
haha..

nak tengok tuan die.. meh lagi dekat..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
lagi dekat..
..
..
..
..
..
..
..
..
jangan tensen lu..
..
..
..
..
..
..
..
hehe..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
penat dah ke..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

k k..ni tuan nyer..
^_^
..
..
..
..

comey x..hehe..
banyak g barang die..aku dah tengok..p xde ambik lak gambar..
bateri kamera low pulak..aiseh..
.....

Semua benda yang dia nak beli kalo leh macam2 color...
excited sangat kalo jumpe benda yg da banyak color...
Rindu giler kat kawan aku ni..
semenjak praktikal ni x jumpe g..huhu

TAPI XPE..petang ni kitaorang jumpe...hihi
Kat Jamuan Tuk budak2 kos aku yang akan konvo
lusa... join la skali kan..pasni xleh jumpe dah diaorang..
^_^
...

RINDU KITAK GILAK2 MEM..

p/s : rindu kengkawan aku yg len jugak k..tmasuk korang... ^_^
sowie kalo pnat scrol lame2 hehe..ni entry mahal aku..jadi penjang sikit..
^_^

11 comments:

nur anis said...

memang betul2 colourful lah..tapi cantik..semua terang2..

DiEyLaH said...

nur anis :: tula..bila tgk org pakai cantik..tp bila sendri pakai..cm pelik pulak..hihi..

shark said...

mmg comel..
tp kalu laki x boleh
dipandang serong..

DiEyLaH said...

shark :: x pandang serong..pandg lurus je..ngeee~~ ^_^
kwan kpd kwan sy ni pun minat benda yg sama..hihi

Fello Ariza said...

alu jaik mouse mek scroll g dibah..dieylah ya lah molah hal tek..haha

maCy said...

rainbow addict ;D

yunk, buang la word verification ni.huhu

DiEyLaH said...

fello :: hahaha..xpa wisma byk mouse kacak2... kmk pun da yg x guna..mun mok klak brik.. =P


macy :: hehe..k k..dah buang verificatn word.. thankz.. ^_^

ASaDa RyutaRo said...

ya bok namanya addict. huhu.. dahsyat.. semua barang mok kalerful..

hasben maok kaler pelangi jwak sik? =P

DiEyLaH said...

Asada Ryutaro :: sblom ya..kacak nm kitk eh..hihi..
Hasben kwn kmek padh mun bleh minat yg sama..haha..

Notami said...

rainbow woman..napa kitak xmo jadi rainbow woman jugak? :)

DiEyLaH said...

notami :: kamek jd black n white jak..heheheheh