.

Friday, November 5, 2010

.:: Wish Me All Best ::.


Salam jumaat semua...
Happy deepavali tok yg menyambut..
Mesti korang ngah happy..gelak2..gurau senda sekarang..
coz cuti...aisehh..
kami disini x cuti pun...kasihan swk...
kata 1 msia tapi..nape kmi x dibagi cuti...
waa..xpela..x kisah sangat..
dah 22 tahun aku x cuti time deepavali kcuali mmg tol2 kna sabtu ahad lah kn..
eh eh tipu2...time blaja cutiii...lupe lak..
time LI ni je x cuti...
arghhh..itu tak penting..
...
yang penting next week :

Isnin (8/11/10)
10am-12pm

Aku nak kena present tugasan2 aku sepanjang LI ni..
WISH ME ALL THE BEST!!!

mudahan aku dapat membuat dengan baik..amin..
aja2!
...
Yang wat aku gerun + gentar...
satu jabatan nak turun padang tgk aku present..
waaaa....xnakkkk..grrrr..
jangan gelak kan aku sudah k..
huhu...

p/s: series x tenang cuti hujung mggu aku pas ni.. =(

8 comments:

eyk@_zuL said...

guud luck dear!:)

Faizal n Fashitah said...

All the best k! XD

Fello Ariza said...

gudluck dieylah!

polah bait2...

:P

.:: dieylah :: said...

eyk@ :: hehe. makseh..dh selesai marek... ^_^

.:: dieylah :: said...

Faizal n Fashitah :: hehe...makseh...bejaya.. ^_^

.:: dieylah :: said...

Fello :: dah polah bait2 marek...hehe..kompom lulus tok..ngeh3.. =DD

aibaks said...

semoga kitak berjaya presentasi tu yek..hehe

.:: dieylah :: said...

aibaks :: hihihi..dh lepas dh..tq.. ^^