.

Sunday, March 13, 2011

Doakan Aku...


Salam n selamat pagi semua....awal lak aku pagi ni..yela semangat nih..hihi..korang2 semua leh tak doakan aku tuk exam hari ni...ni exam yang ke dua terakhir utk aku sepanjang ambik sijil bernama ijazah ni.. kan aku dah pernah cakap yang aku ambik satu paper je sem ni...best kan...hihi..tapi korang jangan pikir best lak...boring sesangat..series..sebab kemalasan itu tinggi untuk study balik..ni aku la..tak tahu lak korang camne tol x?? korang mesti semangat nak bis kan punye...

K hari ni aku da midterm tuk paper system programming aku nih..pening2..asyik2 programming..bila nak lari dari coding semua nih..nak termuntah dah tengok benda alah ni..ekkk..
takdela sampai macam tu sekali... hihi...doakan aku leh jawap ngan elok hari ni k...doa korang akan aku balas balik semoga korang pun berjaya gak lam hidup..amin...

k tu je....Wish me All The Best...

p/s :: aku tak habis study g...huhu

2 comments:

M.H.M.Z said...

good luck Dieylah! :)

.:: dieylah :: said...

M.H.M.Z ::

tQ!.. ^^