.

Monday, March 14, 2011

Open Day Memanjang...Duit?Habis!!

Hai semua...korang pa khabar? shat? sakit?
jaga2 ngan kesihatan masing2 keh...ye la sekarang musim hujan panas tak menentukan
tol tak?? siap ade yang forward msg kat hp aku ttg brita dari BBC lagi..
da yg cakap tipu da yang cakap betul..dia cakap nucklear kat jepun meletup
pastu hujan sekarng ni bahaya sbb asid tu banyak kat udara...
dari teori btul la kan...terpulang kat korang nak caye ke tak tol tak??

Hari ni aku bukan nak cite tentang cuaca sekarang ni..aku nak cite
suasana yang aku hadapi beberapa minggu ni...
POKAI aku wei..series habis duit beberapa minggu nih..
mana tak minggu lepas baru habis open day kolej yang aku duk sekarang..


Ni salah satu poster yang aku g cedok kat FB tuan yang handle benda ni...hihi
ni poster tuk bazaar..best giler bazaar kali ni dari tahun2 lepas..
sebabnye banyak makanan yang buat aku terasa nak makan..
waaa..camne tak pokai camni..hari2 makan besar je..huhu
da banyak g aktiviti..
- da funfair..series aku nak sangat men kapal yang berayun kat udara tu..kat funfair ni..
tapi xde teman bermain..nak main sorang2 aku kecut...huhu
- ada pertandingan modern dance antara kolej.....
ni kolej lame aku menang..kolej cempaka...series smart tarian diaorang..
cume aku xde kesempatan nak merakam or ambik pic..sbb duk jauh sangat..
- da pertandingan puisi...time ni da persembahan istimewa
dari Daus AF8...yang bawak lagu kenapa tu...bahasa sini.. "kenak=kenapa"
layan gak la lagu2 dia bawak..aku suke kelincahan dia menari tu je.. ^^

K tu minggu lepas nye..minggu ni pulak...Fakulti aku nye open day pulak...


ni poster pun aku g cedok dari FB kawan aku gak..hihi
biasala kan free promotion kan kt situ...

Siap da men dota lagi..ni sure bebudak fakulti aku giler men benda alah ni..aish..
preparation ngah busy kat luar bilik tempat aku online sekarang..aish..
siap da bazaar lagi..makan makan makan...ape daa..tapi aku still tak gak gemuk..
hahaha...pokai aku camni...selera makan sungguh tinggi sekarang ni..
sesape yang berhampiran dengan uni aku nih..jom3 meriahkan open day esok hari...
da pc fair lagi ni..hihi..tolong promote lak aku ni..
habis esok mggu depan lak kolej len lagi nye events..
memang tak reti duk diam la bebudak sekarang ni..
da je aktiviti..tapi takpe..janji enjoy!!!

k tu je...hehe...mai2 pakat2 datang sini..hihi..

p/s:: series pasni aku rindu suasana blaja kt u ok...still have 2 month tu jadi plajr cni...
^^

4 comments:

eyk@_zuL said...

hahaha..sama la.kt usm ne pun tiap2 minggu ada karnival.ada jual2..tiap2 minggu jugak duit sy mengalir mcm air..huhu...sengkek suda ne...>,<

.:: dieylah :: said...

eyk@_zuL ::

haha..benaya...macam student semua kaya jak hari2 karnival...hihi...

duit memang cpt sungguh2 mengalir~~ waaaa....

Hati Batu said...

haha bila ad duit mmg cm tu la dieyla..tapi nanti dah x ad duit..pandai lak jimat..sme la dengan saya..hehe =)

.:: dieylah :: said...

Hati Batu :: hahaha..btol3...maggi je mangsa ujung bulan..hihi