.

Thursday, December 2, 2010

.:: Agenda Puteri Bunian ::.

Hari ni nak mulakan dengan senyuman...^^
Memang la hari2 kena senyum tol x?? hehe
Senyum itu kan satu sedekah...bek korang senyum sekarang..
Sure punye korang akan nampak lebih muda dari sekarang..
nampak muda sehari cukup la..jangan lelebih pulk..

Dah jumaat dah kan..sekejap nye rasa...tinggal 1 minggu lagi
aku akan duduk dalam office yg sejuk tahap eskimo ini..
tak sabar ni...^^

Eyh lupa nk gtau tajuk takde kaitan ngan entri ni k..saje2 je..
sbb xde idea nak bagi tajuk apa..hehe..

Hari ni bz sikit...kalau x sempat nak jenguk2 korang tgl kan je link kt
cbox aku tu..nanti2 aku g skodeng blog korang yg baek gilerr tu..
Yang aku kena buat hari ini :

Pagi : Nak siapkan laporan LI dan laporan sistem.
Tengahari : Makan (nak jugak gtau...ngade2 tol!)
Petang : Gotong-royong
Malam : Dinner at PenView Hotel (ni aku suke makan2...hik3)

Yang tuk dinner tu tema black&white...dah xde baju ni.. >_<
pakai T-shirt Hitam Sluar putih sudah..haha..boleh x gaya tu??
boleh kan je k...

K selamat berhari jumaat..n berhari minggu... ^^

9 comments:

LyNn HaMzAh said...

wah ada dinner...seronoknya...

.:: dieylah :: said...

LyNn HaMzah :: hehe..dinner akhir tahun.. harap2 la seronok.. ^^

Annie said...

Salam Ziarah

fArAh!! said...

moge happy dinner nanti ok..

ijatnuar87 said...

dinner night ek...dah wat aritu,tema black,white & red,hehehe...have fun...

Faizal n Fashitah said...

Slamat berdinner XD

Lovely Bella said...

selamat berhujung minggu gaks buat diyelah!! :)

.:: dieylah :: said...

Annie :: Salam..jugak.. ^^


fArAh! :: Happy giler2..hehe..


ijatnuar87 :: oww..dh wat ke..sy pun dah dulu time fakulti..skrg tmpt LI...^^

.:: dieylah :: said...

Faizal n Fashitah :: ^^..senyum jak ariya...



Lovely Bella :: Hujung minggu yg penat...tp best.. ^^