.

Thursday, October 7, 2010

Anak Dara Kuar sampai Pagi...

[ Ni Entry Post balik-saje2 rindu kat diaorang ]
[Tarikh Sebenar :: 020210 ]

Salam...let start our journey..


5 Dara Bakal glemer di masa dpan...ekk??hihi

Minggu lepas semua kawan2 aku duk tensen2 je ngan fyp(final year project)...fuhh!!!

termasuk aku sekali..of cozzzzz..hahaha...so..pe lg...roger and out laaaa...

Kebetulan kawan aku Roha..hehe..Bongek~~ni statement cute dia la..hik3..dia nak beli barang skit..

so kitaorang apa lagi join la kuar sekali...YEAHH!! lepaskan geram uuu...Enjoy nite...

oppps...bukan nak pg night club la ye..tak elok pegi tempat camtu..anak dara tak boleh kuar tempat camtu..bahaya...

lagi2 kita yang muslim kalau leh elakkan la ye...tetiba lak nak bagi nasihat..^.^

V
V

First destination...Pasar Satok.."Raon2" cari kasut..

Kasut di belakang tu...nak beli jugak tp...bajet x cukup lak.nasib baik memang bukan plan aku nak bebeli...

Roha,me n za..3 black girl that night..hehe

saje2...

sape ambik gambar ni??kawn 2 org lagi tanye..hihi..

Min,za n kak farah.. on da way g makn..
nak makan kat seberang waterfront kuching..hehe..
v
v
v
v

Nak pegi sini..dah lapar time ambik gambar ni..mana tak nye..
tak makn mlm lg..time ni dah jam 11 malam uuu...

Naik perahu ni la tadi..hehe..
Malam Rm1 kena...siang Rm0.50..
kalo student x silap..Rm0.30.. budak2 sekolah selalu naik ni..

siurrppp..nyaman2..adoi..haus lak..
tapi air 3 layer x nampak lak kat belakang

Lam-chop..yummy2..makann yg awal sampai..

laparnye..

sate2...

waa..roha..mam ek..hik2

kawan sejati ni..za n min..

peace!! kak farah n me..

haaa..ni la tempat kitaorang duk mkn ni..hehe..

now to take a bit pic...
V
V

YEAHH!!WE ARE ROCK!!...

~~HUH!...

Ni saje2 singgah Airpot to take a pic.hehe..TIRED~~

Eyah!!!HELPPP!!

-KIA-

So...ni jela perjalan kami di malam itu..hehe...balik2 je dah jam 2 pagi..
nasib baek pak guard x tahan kad matrik..huahua..

Sowie la panjang sangat..aku letak bebanyak pic kt sni coz aku dgr FB x lama lgi berbayar nk login..x tau tol ke x..jadi blog jela aku nak wat kenangan nanti2...

OKEH!...^.^ yang penting..smile owez..


6 comments:

F U N F A B U L O S I T Y said...

best tuu-enjoy je kann?dah lepas tensionnn2-pe lagi-enjoy sakan lah yerp- ;D

~~dieylah~~ said...

hehe..tula..enjoy sampai x ingt dunia..oppss..;D

CiPoT CeDoT said...

good luck nyerk for your fyp...
cayok3..
gehgehgeh..

come kwn2 dielaa...
'ada yg single x??
harharharhar..
kidding...

~~dieylah~~ said...

cipot cedot~smua single...hehe..
thankz..:D..cipot cedot pun comey jugk..opps...=P

Fello Ariza said...

aiee..kuar g ya satok sia nya..haha.. makan kt seberang xmok ajak kta..haha :P

DiEyLaH said...

fell :: camne nak ajak kitak... 5 puan 1 laki boleh ka??hahaha.. =P