.

Monday, March 15, 2010

=Aku Kaya??=

=DUit Oh Duit.=


Waaa..salam semua..ngah bengong2 wat FYP nih..

singgah jap cni nak taip bebenda yg tak penting kot..hehe..

just to release the burden in my head right now!!!...

emmm...tajuk cam gempak..tapi...

takde la segempak mana yang nak di cita kan..haha..

Ni nak wat post upload gambar time wat keja boring2 and stress kot..

Duitt...aaa..aku x dapat duit dari mana2 pun...huhu..sape nak bagi free..tol tak..

(*sape bek hati...hulur2 la ek..huhu..)

Ni...da sikit simpanan tak seberapa aku buat sem nih..

sayang2..memang aku suke simpan...tapi..xde keje saje kire2..

nak tau bpe..korang kire la..

dah susun cukup2 seringgit tuh..hehehe..

tak banyak tak kaya lagi...hahaha...


Tak cukup power lagi...

nak syiling 50sen..sape de post keh!..hehe..


v
v
v
v
v
v
v



=Syiling 10 sen=

=Syiling 20 sen=

=Syiling 50 sen=

Mana banyk g..hehe..kira pastu gtau bpe keh...

hehe...

^.^

p/s:duit nih dah dtukr ke duit kertas..huhu..sedih..=.=

6 comments:

rizal jabai said...

menabung dr kecik..tp x penoh2 smpai skg..sbb nye tabung tu bocor kt bhgn bwh..huuu

F U N F A B U L O S I T Y said...

rajinnya dieylah menabungg ;d

CiPoT CeDoT said...

alaaa..
napa dielah pg tuka...
kalau x, musti boleh bergayot guna public phone sampai muntah,..
kan kan kan....
hekhekhek

~~dieylah~~ said...

huk3..ni g tukar sbb nk g dinner..huahuahua...:D

wawan said...

bestnya basuh baju kalau dapat syiling 5kupang tuuuuu

~~dieylah~~ said...

wawan..tula..x payah cuci pakai tgn..hik3..