.

Monday, March 8, 2010

=I LOVE YOU+

=I Lop U=

Aku..rindu..sayang kamu...
padamu..aku cinta kepadamu..sayang kamu....ooo..
ekkkk..betul ke ayat lagu aku nih...hehe..xtaula..yang pasti nih lagu black mentor..
sape minat tuh mesti kenal punye kan kan kan..hehe..

Since aku sa nak lepas GERAM..MARAH..TENSION..BENGANG nih..aku watla
sesuatu nak update kan blog aku.. yang simpan semua kisah aku nih..
nak luah kat diari..aishhh..x reti la...xleh nak delete2 padam2 cancel2..hehehe..
nak cari liquid lagi..malas semua tu kan...so dah de benda camni apala salah nak guna
wat coret kata2 yang tak seindah rupa ni kan..tapi taknak cita masalah2 yang terpendam nih..biarla..yang penting senyum..
^.^

Tajuk cam gempak je..macam orang ngah cintan cintun..adui..
cik abang pun takde camne nak cintan cintun nih...ARGGGHHH!!TIDAK..
ek eleh aku ni cam orang dah tak betul lak..huhu..sejarah biar tinggal sejarah..cehh..
cam sedih je..haha..
(*jodoh tak kemana kalo adela nanti..hehe)

Hari ni tak sihat sangat..cam nak demam ckit..makan ubat paling aku malas gilerrr..
sebab demam??aaa..tula padan muka wat keje last minute nih..semalam wat assignment yang
nak anta hari ni before jam 4 petang..aishh..dah berminggu lecturer bagi tak buat..
tengok pa dah jadi..ish3..TAK SAYANG DIRI KE DILAH???..
eh SAYANG ler...hehe..takde orang sayang takpe..janji sayang diri sendri dan keluarga
OKEH!
Duk wat assignment sampai tak tido ..sampai pagi..adela tido kjap..
xsampai 2 jam pun..huhu..bila balik je dari bilik kawan hujan la pulak
pagi nih..sejukkk..balik tak berpayung lak tu..haaa..kantoi men hujan..tak ajak orang lain
pun..kan kan..nak ke korang main hujan..aish..jangan2..hehe


berbalik kat tajuk aku nih..LOVE sape nih..aaa..2hb march hari tu baday anak buah
kesayangan aku..nih..nama dia SYAZWAN BIN SUFRI..simple kan nm tuh..takyah bagi panjang2..E-ONE je panggil..
wat penat diaorang yang keja jabatan pendaftarn je nanti..hehe..taip nm je dh ambik masa..aishh..kitaorang gi sambut bday dia..hehe..

Tapi sambut bday nye 6hb tuh..coz aku balik kampung jap..ayah dia pun cuti..aa..
semua cuti senang ckit..2hb kan hari selasa..
semua duk penat g ngan keja time tu kan2..
aku pun da kelas lagi..

Nih la aku nak kongsi..his pic and not clear video ..biasala..hp tak mahal sangat..huhu..
janji pat rakam..kan3..

=E-ONE=Happy bday deng..=hehe

=Kek Sinchan..yummy3..=cake chocolate=

=His MoM n DaD=

=His Nenek Laki n Nenek Puan=

=His Antie(Ibuk Dilah) n Pak su(my younger brother)=

=E-One n Antie Su(Ibuk Su)=

=Smaller family of mine=


video

=Ni sambut lagi sekali kat rumah..kek tak sempat makan kat KFC tu..=

p/s: cni nenek tu panggilan untuk kedua-dua pihak mak dan bapak yang da cucu..Ibuk maksudnya makcik..

^.^

4 comments:

F U N F A B U L O S I T Y said...

chomel adik e-one! kek sin chan pun sama comel macam dia jer-best tuuu-meriah!family first ya dieylah! ;D

~~dieylah~~ said...

katakn FAMILY FIRST...hehe..comey2..bulu mata dia pjg..smpai da org ckp his is a girl..haha..^.^..

F U N F A B U L O S I T Y said...

ye ke..lorhh-yang penting cuteee !
yup-katakan family first! ;D

~~dieylah~~ said...

yupp..haha..jgn lupe senyum sokmo..^.^