.

Monday, September 20, 2010

.::Cantik Cam Lisa Surihani ::.

Selamat Pagi Cikgu!!
Ol Da Bes Tok Budak2 Kanak2 Adik2 Cucu2..
korang yang de duk periksa UPSR arini..
pastikan mereka2 bersedia mghadapinya..
rindu pulak nak duk exam..huhu..
next sem keh dieylah!!
^_^
......

Pagi ni nak cite satu benda ni..huhu..
pagi2 ni teringin lak nk bukak email yg aku gn tok login FB..
dapat 1 emel ni..dr orang yg x dikenali...
dia cakap....aku "KACAK"..ekk!
perasan jap..
ok la dia ckp aku beautiful...
tapi xleh tahan tu dia ckp..
"you are beautiful like my granny"
perghhh..aku suka 3 pekataan awal tu je..
yang 3 terakhir tu xleh blahh..
cakap la like angelina joli ke..lisa surihani ke..
leh la aku bangga diri sikit..sob sob..jangan nak berangan la dieylah..
^_^
Tak caye tgk pic bwh ni..aku printscreen tok kenangan..haha.
emel tu aku dh delete..
cam x brani lak nk login FB pg ni..
!^_^


hehe..papepun thankz to sape yg bagi msg tu..
mana taw granny die cam artis bollywood ke..hehe
x bek salah sangka kan kan..
^_^


p/s: aku hanya insan biasa..pujian aku trima kutukan pun aku trima..
yang penting senyum selalu.. ^_^


3 comments:

CiPoT CeDoT said...

kurang asam nye laki..
mesti dia ensem mcm tukang kebun poly cipot...akhaz...

yee...betol...senyum selalu...hekhek

dila ada fb??...kenapa cipot x taw...huhuhu....

shida ab rahman said...

hai beautiful angel...wowww...
kak dila ada secret admire...hehhehe

DiEyLaH said...

cipot cedot :: sedih nyer cipot x sedar kekadang dila komen post cipot..huk huk..xpela..nanti dila gtaw sape dila kalo nk komen fb cipot..hahah

tukang kebun poly cipot cute g kot...ahakz~


Shida :: itulah..admire dr pe entah..bangladesh kot..haha..