.

Tuesday, September 21, 2010

Couple sama jenis ?? lelaki??

Hari Ini Hari Rabu..
Semua Orang Rajin Merapu..
^_^
.....

emm..arini xtaw nak kate ape dh..
pagi ni aku bukak g emel aku..
sbb aku xnak buka fb lu..jadi aku baca komen2 dari emel je..
Semalam ada kwan sekolah aku yg dah lame aku add kt frenlist..
die add aku balik..
pelik je..curious pun ada..
aisehh..tengok die nye friendlist banyak g..kalo FB baru xkan cepat kot die add smua org
beratus2 tu..
......
nak hilang rasa pelik aku tu..
aku g la approve pastu g taip kat wall die..
"FB baru ka?.."
.....
pagi2 ni aku g la baca komen tu..p kat emel jela..
huhu..FB slow lak..
kawan aku tu komen blik wall tu..
dia cakap bukan FB baru..tapi balak die kasi delete aku jadi frenlist die..
aisehh..nape la aku jadi mangsa..
ingat aku ni nak rampas ke awek die..
huhu..aku normal+waras g keh..wat pe nk couple2 sama jenis..
jauh simpang 44..huhu..
yang peliknyer terang2 pic profile aku gambar pempuan..
serong dah kot pikiran balak die..huhu
........
Tapi alasan balak die delete bukan nya kate aku nk rampas awek die..
tapi dia cakap NAMA aku cam LELAKI...
ouchhh...sedih dow..ku ingatkan dulu2 je orang anggap camtu..
upenye sekarang da g..
Bagus2 bapak aku bagi nama aku Adilah..
maksud dalam Islam pun "seorang yang adil"...lagi tu..
adil ke?? insyaAllah..
die cakap nama tu cam nama laki2.
aisehh..kin nama fb aku Adilah Sarbini je kot..salah aku gak..
x letak "BINTI" ke "BIN"..huhu..
......
Sekolah dulu da gak cikgu panggil nama aku..
tapi dia pandang area meja budak laki..
time tu aku dak pemalu..x men jawab "ye cikgu"..
aku men angkat tangan je..jadi dia x pasan aku..huhu
pastu semua dak kelas tunjuk kat area puan..
hehe..cikgu tu senyum manis lak kat aku..
"ingatkan lelaki.." aisehh..seb baik die cikgu baru..
......

Yang kawan aku tadi lak..balak die ingat aku laki..adoii..
ni aku prinskrin g skali emel aku yg kwn aku bals..sbb nak p letak kenangan kat sini..


mesti da yg x nampak sangat..ni aku salin balik ayat die..
"B" tu nm balak kwn aku k..

"bkn..da owg buang fb ktk dri frenz kmk..nya pkey tak laki..miak nm "B" ya..ya mek add tak blit."

huk3..ni mst da yg tak faham pulak..meh aku translate pulak..

"bukan..ada orang buang FB awak dari Frenz saya..dia pikir awak lelaki..budak nama "B" la..tu la saya add awak balik.."

sekarng mst dah faham kan..
....

Xpela..aku senyum je die cakap camtu..x marah pun..
bukan dia yg 1st cakp cmtu kan..

.....

len kali bagila nama anak2 korang nama yang nampak
keperempuanan dan kelakian keh!.
^_^

p/s: senyum jela keh!

4 comments:

nas aliff said...

hehe..
macam2 hal la kn..
saba je la~

DiEyLaH said...

tula..huhu.. ^_^

Ckin Kembaq said...

Adilah tu dah for sure nama cm perempuan..plik btul..huhu

p/s : jempt singgah ke blog cek naa..penang girl..

DiEyLaH said...

ckin :: tula plik betul.. hehe.. okey2.. cek datg ^_^