.

Wednesday, September 22, 2010

.:: Gua Tahu Itu Siapa ::.


Pagi2 Gosok Gigi Pergi Mandi Cuci Badi..
ekk~~
papela..tapi dah petang la..~_~

Petang ni nak marah dak Fiqa sorang ni..
aisehh..pandai2 lak dia kasi tampal pic aku kat blog die..
ish3..nasib bek pic yg dia tampal..
aku suke2!... !^.^ Thankz ya bagi pluang kat dieylah
masuk contest ni.. ^_^


..................

Yang ayt di atas nak masuk contest leh x..hik3..
Ni 1st time nk join bebenda camni..xpe2..aku cube keh..
contest ni nak kena teka lak sape la yang baik sangat duk tepi
si hamzah ni..mesti comey + cute tuannyer..ngee~~

Hamzah & ??? :: Terbang Tinggi-Tinggi

Jawapan aku kasi hentam saja keh!! memang hentam pun kan..nak betul2..kna tanye tuannyer.. ::

"Bakal mak mertua hamzah...sebab tu duduk pun jauh2 g..hehe..hamzah malu g kot.. ^_^
pastu dia ngah senyum tgk kamera la kan..dah cameraman or woman kira 1 2 3 peace~ ^_^ "

betol tak? betol tak??
x betol xpela..
aku g kasi tahu 3 orang nih..meh join contest ni..
x taw la diaorg nih dah join ke lum..

  • Eyk@ :: kamek ajak kitak join..
  • qellisa :: jom gegarkan si hamzah..
  • Fina :: meh main2 contest nih..
....................

K tu jela..cubaan cubaan...x menang xpe..janji leh meriahkan suasana raya ni..ekk..
^_^




6 comments:

hamzah ian said...

ngeh ngeh ngeh..


noted.. kamu adalah salah seorang peserta.. nanti tengok keputusan okeh..

har har har..

DiEyLaH said...

okeh!..

eyk@_zuL said...

kamek cek nya sudah xpired date lorh..23hb kn?huhu~

DiEyLaH said...

eyk@ :: expired 22 oktober..sebulan g la..hehe

eyk@_zuL said...

owh.haha..ingt sept...heee..maluuu~~~

nti kalo ad masa kamek polah..huhu

DiEyLaH said...

eyka@ :: sikpa2..kamek jak tauk..haha