.

Friday, January 22, 2010

~Selamat Tinggal~

hola!!!!waaa..dh tengah malam dah ni..mata x ngantok lg..adoi..huhu..rasanya ni mungkin entry last wat masa ni..

coz nk tumpukan kat final year project..assignment pun dah start kuar..kalau tak wat makin btambah la pulak nanti..

so..sape2 yg baca ni doa2 kan lah aku berjaya ek..aku doakan kawan2 semua pun bjaya jugak..

ape yang penting usaha...tapi jangan lupa kewajiban kita..insyaAllah tu lagi meringankn setiap keja kt kn..

emm.papepun..
ol da bes..kalo da masa aku tap try cuba test baca blog2 yang lain...hehe..

hidup kita ni pun janganlah asyik mengeluh kerana itu menandakan kita tunduk pada syaitan..
.

dan pasti mereka akan gelak2 ketawa "tetak" dgn bangga nya..coz diaorg berjaya hasut kita..

hidup kita juga janganlah asyik fikirkan sesuatu yang complicated..


yg memeningkan kepala.cuba kita try test fikir ape yg kita lalui adalah satu yg menyeronokkan pasti semua tu akn jd lbh seronok untuk kt teruskan...


ape yang penting sekali..SENYUM SELALU...hehe..^.^..ok..salam semua..and ending dgn keta idaman ku..hik3...

~ferrari??~

~GT2??~

emmm~~

The Owner not me...but..

*****************
*************
***********
*********
*****
***
**
*
hik3~~

^.^..bye..n salam everyone~


2 comments:

F U N F A B U L O S I T Y said...

dashyat tuu keretaa idamann-ape pun-yup-mmg betull-kene senyum selaluu-baru hidup akan berguna dan hepii je-kekadang ade masalah timbul-juz senyum je yerp-be fab! ;D

~~dieylah~~ said...

dexfab~okeh..btol3(upin ipin ckp)smbil wat gaya diaorg..^.^