.

Wednesday, January 20, 2010

~Tenang..(^.^)~

Pagi tadi aku sa sdeh..tp hari ini tak berakhir dengan kesedihan jugak..SUKE3...mmm..

so,klas aku hari ni hbis jam 4 ptg td..plan ingt nak blik jalan kaki je..but..kawan ajak naik bus coz dh penat klas dr pagi..hihi..

yang penting ptg ni aku tenang je..xnak la fikir yg dh blalu...hihi..tak nak cite panjang2..just nak upload the pic about my UNI...

UniMas Ku Gemilang...aku selalu je gtau kat kwn aku senyum selalu..so aku pun knala senyum slalu gak..smile make me happy..yehaaa...^.^

Kalau jalan kaki ni la yang perlu aku lalu dari fakulti..

Ni pandangan nak ke kolej aku dari fakulti..kna lalu tower and jambatan tu..


Ni dah lalu water tower nak lalu jambatan..nak ambik pic tower tu tggi sgt..hehe


jalan2 sampai jambatan dan kolej cempaka ku dah nampak..hehe..cni da 8 kolej..


yeah..dah sampai..ni dari kolej cempaka..nampak tak tower tu..bawah tu ada cafe actually..

hehe..sori tetibe je direct bus kn...kalo jalan kaki lalu jambatan..
kalau malas nak jalan knala naik bus..nak naik bus kna pusing tasik tu..

nak tunggu bus kat bustop yang dh disediakn dsetiap kolej..kalau dari fakulti aku kna tggu kat bawah blok HEP unimas jela..

Kalau nak naik bus just naik la bus unimas ni ye..hehe..bus gerak biasa setiap 30 minit..mula jam 7.30 pagi..rehat jam 10.30pg..smbung blik jam 12tghari..then smpai la ptg...n malam..last jam 11 mlm..


Tu jela aku nak share....kalau naik bus x sampai la 10 minit..kalau jaln kaki 10 minit lebih la...papepun be happy...

4 comments:

F U N F A B U L O S I T Y said...

hidop kene haepi selalo-kalo bermasalah pun-wat2 hepi pun jadik lah-buatper nak pk masalah?bukan dapat duit pun-kan?kan?
jap-konpius 10saat setengah poloh bile last2 ade pic bus itew-apekah?bus tuu boleh melalui jambatan itew kan?-tetibee soklan mengenai public transport kanz??-sambung konpiussss- ;D

~~dieylah~~ said...

dexfab~sorry2..hehe..tu taip time suke sgt la tu..smpai xsdar da cite tersangkut jln..hehe..dh tmbh kt post tu cite yg awk nk taw..hehe..tq..:)

atreyu strange said...

Huhu. Dulu takde pun jambatan kat tasik tu. Ptg2 leh main kayak lg x? Tasik tu je la tempat aku nak release tension dahulu kala! Rindu...

~~dieylah~~ said...

atreyu strange~boleh je..skarg dah de lg 1 yg blh men..x ingt nm..hihi..kalau prasn de je gmbr yg kt jmbtn bwh dia da ckit nmpk benda tu..hehe