.

Wednesday, January 6, 2010

~My Holiday Last SemesTer~-Part 1

Salam...rasanya tak terlambat lg nk wish happy new year to all..harap apa yang bakal di impikan pada tahun bru 2010 akan menjadi kenyataan..aku sendiri pun tak de azam baru..aku cuma harap semua yang aku lakukan diberkati dan mendapat rahmat dari-NYA..amin..kali ni aku just nak share holiday aku time cuti sebelum ni je..cuti aku setakat duk rumah je kebanyakan..cuti sebulan lebih kiranya..tapi aku kuar dari kawasan aku just for 3 or 4 times..but it ok coz during holiday anak buah semua balik kampung..

Buah-buahan yang ada time aku cuti ni..

Manggis kat belakang rumah

Rambutan paling banyak kat rumah and kebun

Betik tepi rumah je..

Pisang kat kebun..

Durian kat kebun..adush..terlampau banyak sampai x larat nk mkn..


Ni semua Buah yang ada time aku cuti ni..so x la boring kat rumah cuti tu...aku duk g kebun je banyak...sekarang tinggal pokok rambutan je masih da stok buah kat dahan nya..hehe...tak larat nak makan semua sekali...Ni je yang aku nak citer kali ni..no idea sangat... lagipun sekarang aku dah start naik study dah..so nak tumpukan kat last sem aku ni...dah la kna wat final project sem ni..aku harap sangat2 semua ny berjalan ngn lancar...amin...aku doakan semua kawan2 aku berjaya....

Salam..(^.~)

1 comment:

~~dieylah~~ said...

nyaman da eh..mok balit sa..