.

Sunday, January 30, 2011

1st Time!!

Salam semua...hari ni x nak cite panjang...ngah excited nih..hehe.sebab petang nih aku nak g join bebudak u aku g pantai....hehe..tak sabar lak...selalu g ngan family..kali ni g ngan member2 mesti feel lain sikit. tol x??hehe...yang best nye 1st time nih nak g bermalam tepi pantai..... k k aku jakun kejap...aku tahu korang mesti dah pernah kan..tak pun rumah korang2 tepi pantai..ye rumah aku paling dekat sungai je...tu yang wat excited bermalam tepi pantai ni...macam2 dalam pikiran..nak tgk matahari terbenam la..terbit la esok pagi..hehe..k k...x nak cite dulu..karang jadi len pulak..yela kita hanya merancang tuhan yg menentukan... ^^


K Happy Chinese New Year tuk yang menyambut..selamat bercuti tuk yang nak holiday tu... ^^

p/s :: nak makan banyak2 ayam panggang mlm ni blh x?hehe

7 comments:

labulabi said...

tok bukan pante pandan rah lundu ya kah?mcm pernah nangga pante tok.hehehe

Faizal n Fashitah said...

Macam penah nanggaa jak pantei tok...huhu

~WaNniE~ said...

selamat bercuti semua

.:: dieylah :: said...

labulabi ::

aok..nyalah ya...^^

.:: dieylah :: said...

Faizal n Fashitah ::

nang penah kali...pandan lundu ya..

^^

.:: dieylah :: said...

WaNie ::

happy holiday 2 3 4... ^^

Mr. TN_SkY said...

hehe.beshnye holiday...hepi holiday n take care okey? :-D

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???