.

Friday, January 14, 2011

.:: Itu Bukan Aku ::.

Salam semua....

Kali ni aku tulis ni pepagi lak...pas bangun subuh terase nk menaip la pulak kan...yer aku rindu giler nak berblogwalking lame2 kat blog korang..tapi aku minta maaf sesangat sebab jarang nk tengok lalu lepak kat tempat korang sekarang....sekarang aku masih dalm dilema sedikit tentang jadual kelas yang masih tak selesai...dengan keadaan internet kat kolej ni yang tak berapa nak power speed nya yang boleh aku download cite anime dalam bape minit je..opsss...dengan keadaan aku yang lemah sejak semalam lagi sebab demam dah termasuk jangkitan kat badan aku sekarang..mana tak setakat ni hujan boleh kata tak berhenti dan berturut2 jatuh dalam 4 hari ni... susah hati pulak tengok keadaan sendiri macam ini..yang sekarang ketiadaan selimut di malam hari lagi disebabkan kealpaan membawa ke hostel..macam-macam pulak kan...

Harap-harap semua masalah aku ni selesai minggu hadapan dengan teraturnya jadual kelas.. dengan internet nya laju macam keta F1 luncur kat tepi jalan rumah korang... hujan orang cakap selagi tak habis cap goh meh tak berhenti...betul ke?? aku pun tak pasti dengan fakta itu... kata-kata orang tua je.. pastu keadaan aku leh sihat seperti biasa..biarpun demam aku still semangat lagi nak join career talk pagi ni...nak jugak turun sebab semua kengkawan turun.. terasa tak nak jugak terlepas dari peluang mendengar celoteh sesape tu nanti... kalau ikutkan hati semalam lagi dah balik kampung...

k aku nak minta map sekali lagi ni..kalo da masa aku akan terjah balik kat blog korang k...thanks so much... aku nak bersiap dulu... jam 8 ni dah start dah celoteh tu... ^^

p/s: time taip ni pun still hujan... =.=

5 comments:

Mr. TN_SkY said...

hurm..arap2 cpt sembuh ye? ;-)

.:: dieylah :: said...

Mr. TN_SkY ::

TQ..dah sembuh..hehe.. ^^

aibaks said...

rajin dieylah manaip yer? hehe.. takpe.. tenet da pecut yerk? hehe.. bagus gak tu.. laju skit nak post n3 baru nti.. hehe

.:: dieylah :: said...

aibaks :: hehe...tenet xpecut sgt...asyik accident...hehe...

xde nye rajin...borink name nye..ngee~~ ^^

Faizal n Fashitah said...

Kamek baruk jak nak madah 'get well soon'... tapi sik jadi jak.. sebab kitak dah sembuh bah hehehe...