.

Monday, January 10, 2011

.:: KIA Tutup? ::.

Hello all!!..

Emm..pagi2 nih aku terbace la something yang aku baru tahu...
aisehh..lambat tol brita ni masuk telinga aku kan...
aku terbaca kat post kawan aku dalam FB...dia cakap
da kapal terhempas kat Kuching International Airport (KIA) semalam...

cam seram lak dengar...dahla dari semalam sampai aku ngah taip ni jam 11.50 pagi
still hujan lagi kat luar..semalam memang lebat giler la...tapi pelik..da gak
flight semalam kan...nape tak delay ke..dah tahu2 cuaca x begitu baik..
emm..kin diaorang tak sangka kot hujan seteruk ini..

kalau korang nak tahu cerita lebih lanjut...ni aku kasi link kat BHarian terus..
malas nk story panjang2..hehe...

Pesawat AirAsia terbabas ketika mendarat di KIA

disebabkan hal ni la macam2 cite timbul..ade yang cakap KIA tutup
hari ni...Kuching public holiday la...ish3..pandai2 je kan diaorang yang wat cite ni..
tapi yang mengikut perkembangan takdela nak ikut bulat-bulat cite ni kan..
tak pasal2 tak turun keje...hehe..

papepun..alhamdulillah takde yang maut...just 4 orang je cedera ringan...
harap-harap hujan ni tak berpanjangan...karang banjir lak kat sini...
k tu je...

p/s: ngah pikir2 jln kpg aku banjir tak ek..sbb ptg ni nak balik kpg..hehe

3 comments:

eyk@_zuL said...

ktk empun rumah sik bnjir ka??member dekat bau ckp sana sudah bnjir..xleh kuar rumah..air naik...huhu

Mr. TN_SkY said...

err..seriosly?kapal terhempas? em..xde heboh lagi kt tv kan? huhuh...

IeDa_IsHiDa88 said...

macam2 jd kan skrg.. kapal terbang pun terbabas... bas la... takut aih...