.

Sunday, January 16, 2011

.:: Arigato! ^^ ::.

Salam isnin semua..hehe..hari ni terasa free lak tangan ni berblogwalking...kalau di ikutkan cuaca sekarang sedap nih nak layan tido..tapi itu bukan aku..hehe..aku time hujan orang len layan tido siap peluk bear berbagai..aku suke wat bebenda lain..kalau time exam sekarang ni..memang dah lame bukak nota..yer ke??? ok tipu kot...kalau nak percaya pun boleh jugak...tak salah betul tak...hehe...

since sekarang aku still tak tahu jadual kelas lagi..so aku duk la cari benda-benda yang boleh menghilangkan keboringan aku yang tahap melampau sekarang ni...sampai nak cari makan je kat dalam bilik ni..tapi sedih sebab takde makanan dalam bilik aku...ok fine..duk diam depan laptop jela...korek punye korek dalam laptop aku ni..jumpela kat movie punye folder..hehe.. korang nak tahu aku jumpe ape...emmm...tak yah la nak suprise2 buat malu je..comfirm2 korang dah tengok gambar bawah ni kan kan...aisehhh..k aku diam jela...

Untuk menghilangkan boring aku setakat ni..aku layan la cite anime yang aku pernah mintak kat juruteknik tempat aku LI dulu tu...hehe..sebab dia time takde keje asyik duk layan cite ni la..aku pun tumpang sekaki apa lagi..hehe...ok kantoi aku tak wat keje time LI... ^^



Ni cite 1st aku layan.KAMPFER..emm...oleh kerana aku tak bape nk minat cite yang lawan2 ni fighting2 ni so aku habiskan 12 episod cite ni dalam nak dekat seminggu..haha..sungguh teruk betul...orang lain leh je layan dalam bape jam je kot...ok..aku dah gtau kan aku tak suke yang fight2 so korang faham la kan nape lambat habis..hehe...


Ni cite ke-2 aku tengok..semalam habis terus..ni dalm 3 hari camtu aku habiskan dalam 26 episod...hahaha...sungguh aku suke giler cite ni..cute n best... macam ala2 cite boys over flower...ekk..tapi ni sorang je laki xde group2 pun k...kalo korang nak tengok search je Kaichou Wa Maid-Sama ...hehe...nak bagi link download aku x download kat mane2 sebab aku men transfer gune usb je...hihihi...nak wat review cite ni aku tak reti mengarang k..karang yang karut2 boleh la...nak wat sipnosis k aku fail..huhu...

K tu je nak share...takde pe yang best pun entry aku ni..just nak penuh kan otak korang..haha...layan jela k... ^^

p/s : kenyang nye pas makan jambu air...yummy2...

8 comments:

Faizal n Fashitah said...

Kamek suka Bleach, Hell Girl, Full Metal hehe.. memang mek layan laa crita2 anime ya XD

Fello Ariza said...

aihh.. nangga katon jiwang indah :P:P

aibaks said...

tapi la kan.. anime dari japong ni best gak.. mase dlu2 aibaks suke tgk citer kenshin himura.. best ooo samurai x.. bahtosai.. hehe

.:: dieylah :: said...

Faizal n Fashitah :: kamek dgr rami juak pdh bleach best..x layan gik..kelak crik..hehehe

.:: dieylah :: said...

Fello Ariza :: yerrr..sukati kmk la...haha..ya tahap borink melampau nm nya... =PP

.:: dieylah :: said...

aibaks :: waaa..cam expert je cite katon jepun nih..hehe..dila bru nk layan... ^^

Apis said...

eyh... rasanya sebelum ni dah follow dieylah. patut kat dashboard tak nampak link dieylah pon. xpe2.. dah follow balik. hye orang sarawak! :)

.:: dieylah :: said...

Apis :: oh yeke...dila pun x perasan..huhu... hai hai..hehe.. ^^