.

Sunday, January 2, 2011

.:: Dunia Baru? ::.

Salam 1 Malaysia semua...salam 2011...ngee~~
boleh lagi kan nak wat ucapan tahun baru ni...
selamat tahun baru..semoga tahun baru ini lebih ceria dan
lebih mendapat keberkatan...cam biasa je dengar ucapan camni kan..
takpela...dah pernah dengar biar korang ingat selalu.. ^^

Dah bape lame dah tak update blog nih..aisehh...
cam dah bersarang dah...hehe..yeke...takde lagi kan korang tengok sarang labah2
kat sini...hehe...korang2 pa kabar? harap2 sihat la kan...
sekarang ni musim sakit je....

semalam kakak aku kena masuk hospital...takut giler tengok akak aku semalam..
kekejangan seluruh badan...alhamdulillah dia ok dah...
kena masuk 2 botol air sebab demam teruk n kurang air dalam badan..
bila tengok orang sakit baru kita sedar betapa pendek nya hidup kan..
makin bertambah nombor tahun ...semakin kurang la hidup kat dunia ni..
time tengok badan kakak aku kejang seluruh badan semalam..series aku nangis..
tak tahu kenapa...mungkin takut atau sedar sakit itu boleh datang bila2...
sekarang hari dia nanti2 hari aku pulak..sape tahu tol tak?

Nenek aku yang sakit hari tu alhamdulillah dah kembali sihat..
thanks tok doa2 korang...semoga korang akan sihat selalu...

cerita tentang tahun baru..wajah baru...azam baru..mesti semua dah de kan..
aku tak tahula...azam aku still same cam tahun lepas kot....
nak bagitahu....emmm.tak nakla...biarla rahsia...
sebab aku ni bila cakap mesti tak jadi...lebih baik diam je...

k la...hari ni just nak cite ni lu....takde pape yang menarik...
hari ni semua budak masuk uni dah...da dah start class da yang takde jadual
lagi...macam aku..hehehe....so aku duk bilik rehat fakulti mengonlinekan diri sahaja...

k.....salam TAHUN BARU 2011.... ^^

13 comments:

Mr. TN_SkY said...

guling guling jgn xguling..hehe..jangan jatuh katil sudah =_=

eyk@_zuL said...

yeay!cik dieylah da kembaliiii~!!hoho..miss u dearrr!=)

♥ eyka elisha ♥ said...

hepi new year dieylah!
mish sama kamu ^^

Mr. TN_SkY said...

hurm...harap2 akak kamu cepat sembuh ya..dan moga berjay di sem baru di tahun yang baru :-)

maCy said...

slmt thn bru dieylah ;D

ASaDa RyutaRo said...

selamat tahun baru 2011..

dah sehat kakak kitak? nya bok kenak kali ya ka camney?

hurmm.. bila dah sakit, bok kita dapat tauk camney nikmat sehat.

aibaks said...

pe azam baru tuk tahun ni dielylah?

.:: dieylah :: said...

Mr.TN_SkY ::

ye jgn x guling2... =P
akak dh kembali nak sihat....
slmt tahun baru jugak.. ^^

.:: dieylah :: said...

eyk@_Zul ::

hehe..miss u toooo threee...4567...
slmt tahun baru! senyum2 selalu.. ^^

.:: dieylah :: said...

eyka elisha ::

Happy New Year Jugak! ^^

.:: dieylah :: said...

macy ::

Happy New Year...^^

azam baru nk dpt keje...nih... ^^

.:: dieylah :: said...

Asada Ryutaro ::

Selamat Tahun Baru 2011!

Dah bait la juak..p nektok mostly family kmk demam..huhu

yala...time shat2 tokla hargai bena2..^^

.:: dieylah :: said...

aibaks ::

Azam dila...emrmmm..nk grad pastu cri kerje...hehe..^^ amin..