.

Sunday, January 23, 2011

CONTEST AKU, DIA & KAMOO! by unguisme

Salam korang...pa kabar?sihat?ok?sakit?penat? hehe..banyak lak soalan...k jawap satu je cepatttt!!! k diam.. ^^ Hari ni terasa rajin lak nak join satu contest nih..yela dari tak tahu nak update pape baik layan contest tol tak?? k jawap dengan jujur dan ikhlas...walaupun takde sape yang nak tag aku masuk join contest nih..aku pun tap gak nak join..ye tak cik ipa faiza..betul ke nama nih...hihi...boleh kan boleh kan saya join..*senyum sambil gigi tak nampak...hihi


Kalau korang len nak join..klik je gambar kat atas tu k...emmm..tuk gambar yang aku pertaruhkan adalah gambar bawah ni..ngeee~~ tak comey tak comey..tapi tap gak nak letak..hehe..


Dah letak gambar mesti nak tahu pulak sape dalam gambar tu tol tak????ala...aku dah bagi nama kat pic tu korang nampak tak???tak nampak takpe aku tap gak nak tulis sekali lagi nama2 orang empunya badan dalam gambar tu....

# Aku ----- > yang kat tengah tu....a.k.a Dieylah

# Dia ----- > yang gelang colorful tu..korang perasan tak..aiseh...
yang x pakai tudung...a.k.a Min Pelangi

&

# Kamoo ----- > Sape lagi kalau tak yang pakai baju putih krim kat tepi
kanan aku...a.k.a Leeza

Gambar ni kitaorang ambik time nak g dinner fakulti kitaorang...tak silap awal tahun 2010...dalam bulan april..hehe..time ni kitaorang join last minit..esok nak pegi hari ini baru nak bayar..yela time tu semua budak2 batch aku sibuk dengan final year project...ramaila yang tak join...kita org bertiga ni pulak ngade2 nak join sebab nak release tension katakan..hehe..pastu yang best nye tema dinner tu prom night...korang perasan tak pakaian kitaorang tak prom night langsung..last minit punye pasal..topeng tu pun topeng pinjam.sbb x sempat nak pg beli. ^^.tapi enjoyla...pg naik bus uni lagi tu...nak free katakan...hehe..papepun ni la kawan yang rapat ngan aku n boleh kongsi pape je ngan diaorang..walaupun tak same umur,kos, dan rupe(eh perlu ke?? ) kitaorang tap leh kuar together gether..hehe..yang penting aku paling muda (bangga diri sikit..opppss) hehe ..sampai sem last ni pun tap gether2 jugak...yeah...will miss them when the day for separate and make our own future will come next time.. ^^ ni lagu yang leh aku ungkapkan tuk kengkawan aku nih..mesti korang pernah dengar kan...tak pernah?? p cari kat google...ngeee~~layan...

Lirik Lagu Padi- Sahabat Selamanya ( OST Upin dan Ipin)

Dua tiga kapal belayar di samudera
Ayuh sahabatku kita bergembira
Bermain bernyanyi bersama menikmati indahnya dunia
kerna..

Sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia
oh oh..

Berakit-rakit kita ke hulu
berenang-renang kita ke tepian
kita berbeza untuk saling mengisi segala kekurangan kita
menjadi..

Sahabat untuk selamanya
Atasi semua perbedaan
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… selama-lamanya setia…

Tiada bukit yang terlalu tinggi
untuk kita daki bersama
dan tak ada laut yang terlalu dalam
untuk diselami…

Sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya ohh..

Sahabat untuk selamanya
Berbagi dan saling menjaga
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… selama-lamanya… setia…

Yang ni gambar saje2..tak masuk contest okey...kalau nak tengok rupe kitaorang sebenar ni la...hehe... k sekarang nak tag orang pulak..emmm..ni yang susah ni...

1----> aibaiks ( ni selalu komen n3 aku...tq! ^^ )
2----> Mish Lollypurp ( ni pulak cam kenal realiti tp juz alam maya..but sempoi)
3----> Fello Ariza ( ni sebab dia ada dslr baru...ngee boh manas pell )

k Dah cukup syarat ...done!

p/s:: tak menang pun takpe..yang penting the moment yg aku cite tu tap di ingatan..^^


6 comments:

aibaks said...

dlm gamba terakhir tu dieylah tak list yang mana satu dieylah.. aibaks tk perasan yang mana.. hhe.

nota kaki: ayuh! kite join kontes ni!

ipa faiza~ said...

penyertaan diterima~ :)

.:: dieylah :: said...

aibaks ::

hehe..yg tu x masuk kontes..hehe
compare la gmbr atas bwh tu..hehehe...cri mn satu dieylah... ^^

join jgn x join...aja2! ^^

.:: dieylah :: said...

ipa faiza ::

yeah!! tq2! ^^
boleh menang tak??hehehe

Fello Ariza said...

ahaha...

adohhh...adohhh...

xmaok...xmaok...xmaok....

hahahaha :P

ngeee :P

.:: dieylah :: said...

Fello Ariza ::

ya barukkkk...jaik...hek3..

=P

wajib wajib...hahahaha..

ngeso lok sikit style shoot ya...

ngetes power sik..hahaha..
=P