.

Wednesday, January 26, 2011

.:: Undur Diri Sebentar ::.


Salam semua.. macam jarang dah nk update sekarang..huu..kalau ada yang perasan la kan..da jugak yang bertanya nape lama x update...emm..bukan malas bukan tak rajin bukan takde idea bukan bukan dan bukan..huhu..sebenarnya semester nih aku tak duk kolej a.k.a asrama kat sini..jadi aku kira budak harian la ulang alik dari rumah...sebab aku tak duk asrama.. aku just ambik satu subjek je semester nih..kelas pun 1 hari jela...waaaa..best kan best kan..hehe... dengar macam best tapi bagi aku boring sikit + kemalasan aku menjadi tinggi....hehehe... yela macam cuti aku 6 hari seminggu... ^^

k balik kepada tajuk lak..aku nak undur kejap dari berblog nih..sebab sebab...sebab....emmm...ala..korang mesti tahu kan nape nak undur....emm..sebab..lusa dah cuti CNY..hehehe..aku duk rumah takde internet..kpg aku pasang BB pun tap tak laju macam yang dikatakan..emmm..jadi aku terminated aku punye BB...huk3...sedih tapi rugi bagi aku la kan..streamix?emm...x mampu lagi kot family aku nak ada benda camtu..aku update blog sekarang pun ehsan wireless free kat kolej sini...lagipun aku nak merajuk sekejap ngn nuff nih..sejak menjak nih xdapat pape dah...emm....terasa hati sikit...ekkk...ade2 je... takpela kan..rezeki takde lagi...

k la jap g nak balik kampung dah...dah la kena naik bus dulu ke depo bus kat sini..ok mesti korang blurr tak tahu..hehe...kena naik bus nak ke pintu utama masuk uni aku ni la kiranya...pastu aku jalan ke bustop luar kampus pulak..kena tunggu kakak aku..dia balik keja jalan sehala..so tunggu tu aku malas...huhu...nak naik bus ke kpg..oh kpg aku still kekurangan kemudahan itu...huk3..k la..membebel je dah ni..nak update pasni tak tahu la bila lagi....salam..

p/s :: sori xleh nk balas jejak korang wat masa ni..habis cuti CNY aku bls keh..

8 comments:

shahjiehan said...

nk ikot blk kg~

labulabi said...

cney kampong kitak ya.kelak kmk merepot ngan pbt.hehehe.

Mr. TN_SkY said...

Oh..xde tenet ea kt umah..xpe2..hepi holiday ya? hee :-D jgn berundur trus dah la ye..hee

JELAS SAHABAT BUKAN SEBARANG SAHABAT, SAYANG SEMUA

Fello Ariza said...

iboh lpak ngan mek kay...

:P

.:: dieylah :: said...

shahjiehan::

jom2...hehe... ^^

.:: dieylah :: said...

labulabi ::

pbt ya pa?hehe...

kpg kmk ka...nun...di sinun.. ^^

.:: dieylah :: said...

MR. TN_SkY ::

hehe..thankz...xdela nk berundur...blog still jalan..^^

.:: dieylah :: said...

Fello Ariza ::

kitak ya lupak kmk nak.. =P

xda lupk eh...tap ingt lam hati..
eh eh..lam otak..haha.. =P